Påmelding VTG-kurs

PÅMELDING VTG-kurs

Bruk dette skjemaet om du ønsker å melde deg på VTG-kurs (Veien Til Golf) sesongen 2018.

Inkludert i kursavgiften ligger innmelding/medlemskap i klubben. Dette gir deg fritt spill på begge banene ut året. Kurset går over to dager, lørdag og søndag. Første kurs avholdes helgen 26.-27. mai, neste kurs 16.-17. juni. Det vil også bli arrangert kurs til høsten, men datoer er foreløpig ikke satt.

Etter at vi har mottatt ditt innmeldingsskjema og kurstidspunkt er avtalt vil faktura bli sendt til din oppgitte E-postadresse.

TELEFON

Har du spørsmål kan du skrive de inn i kommertarfeltet i bunn av skjemaet eller ringe oss på telefon 970 43 874

MEDLEMSKAP

Eventuell utmelding eller endring av medlemskapsgruppe må skje skriftlig før 31. desember pr. post eller med e-post. Ellers vil tilsvarende kontingent (fritt spill) bli krevet for påfølgende år. Det er årsmøtet i klubben som vedtar kontingentene.

KURSAVGIFT

Voksen (fra og med 20 år) kr. 1 950.-