Fotballgolf

"Fotballgolf er en sport for alle.  Det fremmer både teknik, taktikk og en god fotballfot."


Fotballgolf spilles på korthullsbanen til Askim Golfpark hver dag hele dagen.

Innsjekking og betaling av greenfee skjer i proshopen.

Priser: Korthullsbane voksen, alle dager kr. 100,- (dagsgreenfee) Korthullsbane barn/ungdom under 20 år, alle dager kr. 50,- (dagsgreenfee)

Grupper etter avtale

For kr. 500,- spill på banen ut sesongen.


Leie av fotball kr 30,-

Medlemmer med betalt spilleavgift på korthullsbanen og hovedbanen spiller gratis!

NB! Det er ikke tillatt å bruke fotballsko (gjelder også kunstgressko), kun joggesko eller fritidssko.

Ta kontakt for booking av tid dersom dere ønsker å booke banen for et arrangement for din familie eller firma ut over de faste tidene. Ring oss på telefon  928 42 511.


Informasjon om fotballgolf

Fotballgolf er et ballspill som er en blanding mellom fotball og golf. Spillet går ut på å få ballen ned i et visst antall hull på færrest mulig spark, og kan spilles enten som individuell konkurranse eller double. Spillet går ut på å sparke en ball fra utsparkstedet og ned i et hull på færrest mulig tilslag. Banen hvor sporten spilles på består  av 9 hull, og man spiller etter golfprinsippet. Hvert spark gir 1 poeng.


Formål

Bidra til økt aktivitetsnivå i klubben for alle aldersgrupper. Det skal være idrettsglede og muligheter til å delta for alle, og vi skal legge forhold til rette for aktivitet på hele banen så lenge og ofte det er praktisk mulig. Det skal tillrettelegges også for de som står utenfor vanlige idrettsaktiviteter.


Mål

Å kunne tilby ett alternativt tiltak for klubbens medlemmer og andre i Askim som ønsker å delta i meningsfyllt utendørs aktivitet. Å øke brukstiden på Askim Golfpark uten å gå på akkord med hoved aktiviteten, Golf.


EVENTS

Ønsker din bedrift et arrangement for ansatte/kunder med servering, fotballgolfturnering har vi ferdige pakker for dette. Garantert en suksess, da alle kan være med.


BURSDAGSSELSKAP

Bursdag med fotballgolf, pizza, brus og is, er en garantert suksess. Passer for alle aldre.


HELE FAMILIEN

Fotballgolf passer for hele familien. Kan også kombineres med at f.eks. pappa spiller golf, mens barna spiller fotballgolf.


SKOLE/SFO

Ta med hele klassen eller deler av SFO på fotballgolf i skoletiden. Garantert en morsom aktivitet som passer for alle.


Kontakt:


Klubben: Tlf. 928 42 511

Epost: klubben@askimgk.no

Kursansvarlig: Rune Kristoffersen Tlf. 488 97 953

Epost: his@askimgk.no