Pro Askim Golfklubb

Karianne Hillås, 30 år

Askim Golfklubb er stolte av å ha Karianne Hillås som Pro ved klubben.  Karianne er en energisk jente med mye golfkunnskap som gjerne hjelper til å lære bort teknikker og teori for at du skal kunne bedre din golfopplevelse. Karianne er opprinnelig fra Drøbak og startet sin golfkarriere der når hun var 10 år.

Interessen tok fort av, og etterhvert ble Karianne en meget habil golfspiller som igjen skulle vise seg at hun skulle få muligheten til å representere Norges landslag. Karianne spilte på landslaget i 5 år og har også spilt golfrunder med kjente personer som: Susann Pettersen, Henrik Bjørnstad, Tonje Daffinrud og ikke minst i EM og VM sammen profiler som Caroline Hedwall og Carlotta Ciganda.

Karianne har også tidligere jobbet på golfbaner som Mørk GK, Ekholt GK og Evje GK.

På kveldene ser du ofte Karianne holde kurs - stikk gjerne bortom og si hei.