Klubben

Klubbmestere 2022

Av: Admin  |  Publisert: 22. august 2022  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Julie Mathea og Stian ble klubbmestere

 

Det kommer vel ikka akkurat som noen bombe at Julie Mathes Busch Braathen og Stian Olavsrud Larsen ble årets klubbmestere i Askim Golfklubb. Dessverre måtte siste års vinner, Renate Thunem melde forfall rett for KM pga sykdom. Julie Mathea (14) har de siste to årene kommet på andre plass, så det ble et naturlig opprykk. Hun vant ganske overlegent. Det stilte fem damer i klasse A.

Stian vant etter tre jevne runder, men det var vekslende ledelse underveis. Det så ut til å gå veien for Harald Christoffer Jørgensen, som hadde festet et godt grep, men desverre for "HC" fikk han trøbbel på hull 5 og 6 på siste runden og endte de to hullene med quadruppel bogey and var i teorien ute av tetekampen. Øystein Kristoffersen lå også å vaket i toppen, men også han måtte se seg slått av Stian.

Det ble mest spennende i klasse B, der Jørn Bjørkli og Lars Bidne sto helt likt før siste putt etter 36 hull. Begge hadde -4. Lars gikk på en bogey, men det gjorde ikke Jørn som vant med ett slag.

I klasse B for damer var det Dagmar Imtraud Moseby som ble best. I herrer C, Mathias Andresen mens Lene Krstin Kristiansen vant åpen klasse.

Det deltok 50 spillere i årets klubbmesterskap.

Vi var heldig med været alle tre dagene.

 

Bildet:

Årets klubbmestere ble Julie Mathea Busch Braathen og Stian Olavsrud Larsen

 

Det var mange som ventet til det hele var avgjort, og de var flinke til å applaudere når spillerne hadde fått ballen i koppen på hull 18.

Link til komplett resultatliste : https://www.golfbox.no/app_livescoring/tour/?language=1044#/competition/3392048/results

Foto og tekst: John Byman